«Rasmus og verdens beste band» kommer til Osenhælja og opptrer med masse god musikk og historier som vil glede både små og store! Konserten er gratis for alle besøkende, og er en del av jubileumsgaven til Osen kommune.

Mye tull og tøys, men også rom for alvor

Det kritikerroste bandet har solgt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget barne tv-musikk og satt opp egen musikal på Trøndelag Teater. Bandet har flere barnehiter på repertoaret, som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen». Barneplatene «Kyssing e hæslig» og «Puppan te pappa» ble tildelt Spellemannspriser i 2007 og 2010.

«Rasmus og verdens best band» består av tre flinke og gøyale musiker som sprer masse masse humor og galskap i sine låter og tekster. Men de lager også sanger med et skråblikk på temaer som sjelden tas opp i barnemusikk. For eksempel «Fyllikan i bakgården», «Farmor og mormor» og «Husarrest». Sangen «Verdens fineste katt» har lenge blitt brukt av Blå Kors i Trondheim i terapi med barn som har mistet nære pårørende.

«Spennet fra det dypeste alvor til det rene tøv er en av styrkene til Rasmus», skrev Adresseavisen i en konsertanmeldelse av bandets 10-årsjubileum i 2017, og ga konserten terningkast 5. Les konsertanmeldelsen her: Det er stas å være gjest når Rasmus inviterer til bursdag!

Jubileumsgave til Osen

Osen Rockeklubb arrangerer denne gratiskonserten med Rasmus og verdens beste band som en del av «Jubileumsgaven til Osen kommune».

Ved kommunes 125-årsjubileum ble det tildelt en gave fra de andre kommunene på Fosen. Gaven skulle anvendes til et kulturelt arrangement til glede for befolkningen, som skulle «treffe» så mange som mulig. Osen Rockeklubb har etter søknad fått mulighet til å arrangere ulike rusfrie arrangement med midlene fra jubileumsgaven.

Vi i Osen Rockeklubb gleder oss over muligheten til å arrangere konsert med «Rasmus og verdens beste band» for alle barn og besøkende på Osenhælja! Konserten er lørdag 29. juni, nærmere tidspunkt gis i festivalprogrammet.