Lørdagsfesten

Lørdagsfesten

De har fått Hard Rock Cafe i Praha til å riste, Rockefeller til å koke og store festivaler til å runge av allsang, men Grannes er akkurat like rå når de spiller på grendehus, klubber, festivaler og kulturhus rundt omkring i Norge. Vi snakker nemlig om ekte, helstøpt vare når Grannes entrer scenen, et band som er seg sjøl og gir alt uansett.

Nettopp derfor er det få band i Norge som er i stand til å løfte stemningen så til de grader som Grannes. Bandet har spilt over store deler av landet og sier selv at det er på scenen og i live sammenheng de trives aller best. Deres solide samspill og spilleglede smitter over på publikum enten de ønsker det eller ikke og gutta høster solid kritikk uansett hvor de spiller. Kanskje har vi aldri hørt dem så gode som de er nå, for mens verden var rammet av «lockdown», låste Grannes seg inn i øvingslokalet og terpet på alle låtene sine. Når de nå har kommet ut på veien igjen, blir de tatt i mot som helter og publikum er over seg av begeistring, og pressen kaster yatzy på terningen uansett hvor de spiller.

Bandet: Ronny Grannes (vokal og gitar), Eirik Engan (trommer),Terje Grande (tangenter), Åsmund Gevik (bass) og Jonas Finanger(gitarer).